Beoordelingen van Any Tyme The Point Buitenpost

Recente recensies van Any Tyme The Point Buitenpost

5 sterren na 41 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en keurig op tijd

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, eten was nog heet. Smaak was top!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke week weer goed!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De raspatat was iets te lang doorgebakken ,donkerbruin en erg zout. Verder heerlijke snacks en keurig op tijd via internetbestelling

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super nakkelijk via de app besteld. Alles in orde en optijd.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handig, snel en gemakkelijk un gebruik en ook nog heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

was top, goed geregeld

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect👍

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen al jaren bij anytime, ze zijn niet duur en natuurlijk lekker. Dus, fantastisch

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en precies volgens planning!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op afgesproken tijdstip was bestelling gereed. Goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, goed heet en heel erg lekker, dus prima voor elkaar bij Any Tyme The Point!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat was taai, te lang gebakken. En het was niet op tijd klaar.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, perfecte kwaliteit!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld en betaald. Gezien de huidige situatie een heel goed systeem. Toch was het bij het ophalen nog druk met bestellingen aan de counter en via de telefoon. Is het niet beter om uitsluitend online te laten bestellen? Door de drukte helaas niet hele bestelling ontvangen. Er ontbrak een snack.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling gedaan. Ruim 35 minuten na de verwachte tijdstip dat het klaar zou staan kreeg ik mijn patat en een koude kroket en 3 porties saté ipv. 1. Na excuses en een tegoedbon van 10 euro weer naar huis. Volgende keer bestel ik telefonisch.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld Het was heerlijk en bezorging was super Zeker een aanrader Wij bestellen voortaan altijd hier En de prijs valt me heel hard mee

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, veel keus en smaakt allemaal goed 👍

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat en loempia was lekker en krokant. Alleen de planning kan beter. Weer 10 minuten later dan de geplande tijd. .Vorige keer was het ook al zo.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en werd op tijd bezorgd, echter 2 euro bezorgkosten (in het dorp zelf) is vrij prijzig..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat was erg goed. Alleen de maatregelen ivm corona waren erg slecht. Het was te druk. Misschien is het een idee om de klanten buiten te laten staan en het luik te gebruiken?

Reactie van Any Tyme The Point:Bedankt voor je reactie. We proberen de bestelling al te spreiden,helaas lukt het niet altijd. We proberen hier en passende oplossing voor te maken. Vr.groeten Team The Point.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd, kwaliteit zoals ik gewend ben 👍

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Raspatat vergeten bij de bestelling te doen. Hierdoor een "tekort" aan eten voor 4 personen. Verder goeie snacks. Was wel dr tweede keer op rij dat er iets van de bestelling vergeten was!

Reactie van Any Tyme The Point:Bedankt voor je opmerking.Je hebt online besteld.Volgens jullie bestelling heb je 2 x 2 pers.patat besteld i.p.v. 2 pers.patat en 2 pers.raspatat.Uit jullie opmerking merken wij op dat je maar voor 2 personen patat hebt gekregen.Dit is onze fout.Hiervoor krijg extra punten op je spaarkaart. Vr.groeten Team The Point. Online bestellen zal voor alle partijen wel even wennen zijn.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet compleet en niet heel warm.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar en lekker als altijd,

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super handig Perfect op tijd

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

10/10

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect! 10/10