Beoordelingen van Any Tyme The Point Buitenpost

Recente recensies van Any Tyme The Point Buitenpost

5 sterren na 78 reviews

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super, uitstekende kwaliteit!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit, levertijd super!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten van goede kwaliteit en erg lekker

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Portie aardappelschijfjes waren karig, rest was uitstekend!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het broodje hamburger was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten en het stond mooi op tijd klaar.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten hier!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was deze keer perfect! Op tijd, ruim voldoende, en zeer smakelijk. De vega bamischijf is een aanrader! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

wanneer ik om zacht gebakken patat vraag wil ik ook graag zacht gebakken

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Moest voor de zoveelste keer wachten voor de verandering was de bestelling deze keer wel goed

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Of de bestelling helemaal juist was? Ipv 3xkipsaté had ik saté van de haas, pindasaus en toast.. Maar dat is zeker voor herhaling vatbaar 😉👌

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en een mooie hoeveelheid. Zelfs teveel, dus klagen over zuinigheid hoeft hier zeker niet. Goed doorgebakken met lekkere snacks.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd, goed klaargemaakt en vriendelijk geholpen als altijd.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig bijzonder lekker eten gehad! Wat een top kwaliteit eten😋

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Dik tevreden over jullie kwaliteit . Bestellen met de app werkt perfect . Ga zo door Met vriendelijke groet Jeroen bos

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen werkt prima. Snel en goede service

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk heeft het eten ons goed gesmaakt. Op naar de volgende keer!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst via de app besteld. Ik ervaar dat als positief. Het is gemakkelijk en je kunt bij patat bijv aangeven hoe je het wilt hebben. Ook het aangeven van de ophaaltijd werkt goed. Bovendien is de kwaliteit goed. Dus ga zo door. Toch nog een een puntje: broodje hamburger was te koud en patat goed op temperatuur. Het is voor jullie ook moeilijk om eea op tijd te bakken als er online besteld wordt in combinatie met afhalers. Het stond wel exact klaar op de afgesproken tijd👍 Ga zo door

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, op tijd geleverd en uitstekende kwaliteit!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Royale porties. Keurig op tijd klaar. Raspatat zonder zout besteld, maar blijkbaar is zout al in de patat toegevoegd. Goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op afgesproken tijd klaar en raspatat heerlijk knapperig

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelde sauzen waren zaten er jammer genoeg niet bij, we zijn hiervoor niet terug gegaan omdat alles anders koud was.

Reactie van Any Tyme The Point:Eerts bedankt voor uw reactie.Sorry voor ongemak.Ter compensatie U extra punten gegeven op spaarkaart.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij stokbrood shoarma staat op site met knoflook saus was er niet bij geleverd

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De saus miste helaas, gebeurt vaker. Maar wat er was, smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima saté, echt heerlijk!! Een aanrader. Goede hamburger, geweldig. Ook heel goed dat je hem zonder saus kan bestellen. Kan je mooi naar eigen smaak versieren. Keurig op tijd klaar, top!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat en snack. Maar ze vergaten iets in de tas te doen. Ze hadden mijn nummer, maar belde niet. Thuis moest ik er zelf achter komen, bellen en ophalen. Patat koud...

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was 20 minuten te laat

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Genoeg patat en op het afgesproken tijdstip stond het klaar.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

een vorkje is wel handig, de patat en shoarma met je vingers eten is niet zo fris als je net aan het werk bent geweest

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Topbedrijf!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide uitstekend!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en warm! afgeleverd. Dank!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en keurig op tijd

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, eten was nog heet. Smaak was top!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke week weer goed!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De raspatat was iets te lang doorgebakken ,donkerbruin en erg zout. Verder heerlijke snacks en keurig op tijd via internetbestelling

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super nakkelijk via de app besteld. Alles in orde en optijd.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handig, snel en gemakkelijk un gebruik en ook nog heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

was top, goed geregeld

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect👍

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Komen al jaren bij anytime, ze zijn niet duur en natuurlijk lekker. Dus, fantastisch

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en precies volgens planning!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op afgesproken tijdstip was bestelling gereed. Goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, goed heet en heel erg lekker, dus prima voor elkaar bij Any Tyme The Point!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat was taai, te lang gebakken. En het was niet op tijd klaar.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, perfecte kwaliteit!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld en betaald. Gezien de huidige situatie een heel goed systeem. Toch was het bij het ophalen nog druk met bestellingen aan de counter en via de telefoon. Is het niet beter om uitsluitend online te laten bestellen? Door de drukte helaas niet hele bestelling ontvangen. Er ontbrak een snack.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling gedaan. Ruim 35 minuten na de verwachte tijdstip dat het klaar zou staan kreeg ik mijn patat en een koude kroket en 3 porties saté ipv. 1. Na excuses en een tegoedbon van 10 euro weer naar huis. Volgende keer bestel ik telefonisch.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld Het was heerlijk en bezorging was super Zeker een aanrader Wij bestellen voortaan altijd hier En de prijs valt me heel hard mee

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, veel keus en smaakt allemaal goed 👍

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat en loempia was lekker en krokant. Alleen de planning kan beter. Weer 10 minuten later dan de geplande tijd. .Vorige keer was het ook al zo.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en werd op tijd bezorgd, echter 2 euro bezorgkosten (in het dorp zelf) is vrij prijzig..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat was erg goed. Alleen de maatregelen ivm corona waren erg slecht. Het was te druk. Misschien is het een idee om de klanten buiten te laten staan en het luik te gebruiken?

Reactie van Any Tyme The Point:Bedankt voor je reactie. We proberen de bestelling al te spreiden,helaas lukt het niet altijd. We proberen hier en passende oplossing voor te maken. Vr.groeten Team The Point.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd, kwaliteit zoals ik gewend ben 👍

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Raspatat vergeten bij de bestelling te doen. Hierdoor een "tekort" aan eten voor 4 personen. Verder goeie snacks. Was wel dr tweede keer op rij dat er iets van de bestelling vergeten was!

Reactie van Any Tyme The Point:Bedankt voor je opmerking.Je hebt online besteld.Volgens jullie bestelling heb je 2 x 2 pers.patat besteld i.p.v. 2 pers.patat en 2 pers.raspatat.Uit jullie opmerking merken wij op dat je maar voor 2 personen patat hebt gekregen.Dit is onze fout.Hiervoor krijg extra punten op je spaarkaart. Vr.groeten Team The Point. Online bestellen zal voor alle partijen wel even wennen zijn.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet compleet en niet heel warm.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar en lekker als altijd,

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super handig Perfect op tijd

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

10/10

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect! 10/10