AvaliaçÔes de Any Tyme The Point Buitenpost

AvaliaçÔes recentes

5.0
H Hoekstra
7 julho 2024

Zeer goed

Piet
30 junho 2024

Prima kwaliteit , ruime keuze, goede portie, Bestelling precies op tijd klaar. Erg vriendelijke dames.

Esther
9 junho 2024

Lekker ruime porties

De jong
8 junho 2024
Conny van der Meulen
1 junho 2024

Was wederom prima in orde, wel jammer dat de pindasaus niet bij de kip zat.

Mirjam
31 maio 2024
Dijkstra
26 maio 2024

Wederom heerlijk gegeten. Afgehaald. Goed.doorgebakken. Kipsate was heerlijk.

DS
23 maio 2024

Zoals we gewend zijn waren de patat, raspatat en de berehap weer heerlijk. Altijd lekker en volle bakjes patat. Ook goed warm.

JB
22 maio 2024

Super!

Schipper
20 maio 2024
C.van der Meulen
19 maio 2024

Was perfect, markeerde helemaal niets aan 👍👍👍

Nynke Kloosterman
18 maio 2024

De frikandel was vergeten. Helaas gebeurd het wel vaker dat er wat ontbreekt bij de bestelling.

Bakker
7 maio 2024

Eten zoals we gewend zijn prima, helaas vandaag enige vertering bij aankomst van de ophaaltijd was het eten nog niet in de frituur geweest! Kan gebeuren vaak staat het al klaar bij ophalen of mogen we nog even wachten omdat de bestelling nog ingepakt wordt

C. van der Meulen
5 maio 2024

Mankeerde helemaal niets aan; was weer een heerlijk hapje!

Stefan
4 maio 2024

De patat was perfect zacht gebakken en was heerlijk! Ga zo door!!

Linda Jansen
27 abril 2024

Goed lekker eten en super fijn personeel 😃

S . Smit
21 abril 2024

Super , complimenten

Conny van der Meulen
19 abril 2024

De varkenssaté was weer zwart verbrand.

Jitske Kuiper
17 abril 2024

Broodje hamburger speciaal, zonder tomaat. Zat ook geen gebakken ui en saus op erg jammer

Marieke van der Berg
15 abril 2024

Goed eten, vriendelijk personeel. Ga zo door!

S.smit
14 abril 2024

Niets op aan te merken

Sieberen Laverman
8 abril 2024

Snel en prima producten.

Addis Bizuye Tesfa
6 abril 2024

fantastic

Stefan
27 março 2024

Ik had via de online bestelling aangegeven dat ik de patat graag zacht gebakken wou maar het leek wel 3 dubbel gebakken. Sommige stukjes waren zo hard als beton. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt en om dit te voorkomen bestel ik de laatste tijd altijd zacht gebakken. Ik hou niet van zeuren maar ik dacht laat ik nu toch maar eens melden. Misschien is het idee om met timers te gaan werken zodat je altijd hetzelfde resultaat krijgt? Om het positief af te sluiten, voor de rest zijn we over het algemeen harstikke tevreden.

C. van der Meulen
23 março 2024

Wie wer dikke prima!

Alex Bannink
16 março 2024
Josef B.......
11 fevereiro 2024

Zoals altijd suuuuper !!!

Sietse
6 fevereiro 2024

Top!

Danique Bosma
4 fevereiro 2024

Het eten was lekker, jammer dat niet alles erbij zat

Jappie
25 janeiro 2024

Altijd op tijd klaar

Renze
18 janeiro 2024

Weer goed!

Tjipco Alma
12 janeiro 2024

Frikadel en bamischijf waren goed.de patat daarentegen was veel te lang gebakken.dat vonden mijn moeder en ik beide.

Dubois
5 janeiro 2024

Kroketten waren allen geknapt in het vet en doorgebakken, waardoor niet te eten. Raspatat was koud! Gewone patat half warm. Bestelling liep ook 15 min uit. Als je de tijd niet kunt waarborgen, neem dan de bestellingen niet aan! Als het te druk is, hou je hoofd er dan wel bij, anders krijg je dit soort dingen. En dat is jammer.

C. van der Meulen
4 janeiro 2024

Was perfect ; de laatste keer was de halve kip gortdroog, deze keer lekker mals, helemaal goed!

Jellie van der Weide
1 janeiro 2024

Altijd goed!

Femke
27 dezembro 2023
C.van der Meulen
23 dezembro 2023

Was weer prima voorelkaar!

Karla
21 dezembro 2023

Het was prima👍👍

Wiersm
14 dezembro 2023

Super product en mooi op tijd

Atty van Dellen
11 dezembro 2023

Heerlijk goed krokant gebakken patatten, en voor een normaal portie, krijg je een goed dik gevuld bakje, en hun overheerlijke loempia's en Bourgondische kroketten zijn niet te versmaden!

Tamara
28 novembro 2023

Het eten was heerlijk snel klaar

Winter
27 novembro 2023

Geen verbeterpunten, Gewoon een aanrader. Alles was naar wens!

Sietse
25 novembro 2023

Pinda saus vergeten en de frikadellen niet goed door gebakken

Cootje
22 novembro 2023

Lekker en knapperig eten, niet te vet! Bestelling altijd goed en op tijd.

Stuiver
17 novembro 2023
Hans de Vries
12 novembro 2023

Prima

Ellen Fennema
12 novembro 2023

Heel erg jammer dat de boerenjongens op was

JB
9 novembro 2023
Reacção a Any Tyme The Point

Bedankt voor de mooie review. Team The Point.

David
3 novembro 2023

Zoals altijd top!

Janneke de Haan
2 novembro 2023

Patat was koud bij thuiskomst. Dit komt omdat de patat al een poosje in de tas zat, en de snacks er een poos later pas in kwam.

De vries
28 outubro 2023
Petra
8 outubro 2023

Altijd goed en lekker. Altijd optijd klaar.

Jacco
5 outubro 2023

Altijd heerlijke snacks. Heel goede kwaliteit!

A.
2 outubro 2023

Eten was lekker

Renze
27 setembro 2023

Goed!

S. Lijklema
24 setembro 2023

Erg lekker en goed verpakt.

Sietse
23 setembro 2023
Jannie smids
19 setembro 2023

Prima op tijd en heerlijk eten

Ronald
13 setembro 2023

Het eten was goed

Tjipco Alma
10 setembro 2023

De nasischijf had te lang in de frituur gezeten en was zelfs beetje verbrand aan de randjes.dus hij smaakte niet.

Joe Bierbaum
10 setembro 2023

Zoals immer, perfect ! Bedankt Any Tyme Buitenpost !đŸ„°

Mark
8 setembro 2023

Waar voor je geld👍

Sietse
2 setembro 2023

Geweldig!

Paula
31 agosto 2023

Altijd goed! Altijd genoeg! Altijd op tijd! Altijd vriendelijk!

Conny van der Meulen
21 agosto 2023

Varkenssaté was weer verbrand; jammer.

Jesten Dijkstra
17 agosto 2023

Eten was heerlijk, bestelling was optijd maar helaas was er een bakje speciaalsaus geleverd in plaats van pindasaus, komt ook wel op maar was niet de bedoeling.

Jacco
16 agosto 2023

Altijd erg goede kwaliteit, even heerlijk snacken!!

Conny van der Meulen
14 agosto 2023

De varkenssaté is vaak verbrand, zwart. Verder alleen maar prima.

de vries
13 agosto 2023

Patat was niet goed gebakken, zeer slap!! Snackjes waren bij elkaar waardoor de smaak erg tegenviel. Hamburger was zwart gebakken. Gewoon een zootje,zijn we niet van jullie gewend.

VdW
9 agosto 2023

Deel van de ingrediënten ontbrak. Patat was niet goed. Helaas, ik was niet tevreden.

Max Frenkel
7 agosto 2023

De curry zat helaas niet bij de bamischijf. Zal het de volgende keer ook nog even melden

Mikhail
3 agosto 2023

Complimenten aan de kokkies!

Mirjam
28 julho 2023
Klaas
20 julho 2023

super!!!!!!!!!!!

Aukje
15 julho 2023

Geniet frietje soufflé saté was lekker. Maar jammer dat de kaassouffles helemaal onder de satésaus zaten. Misschien saus apart erbij doen?

Schootstra
13 julho 2023

Normaal altujd alles perfect maar nu te weinig patat voor 4 personen.

Damien
12 julho 2023

Was weer heerlijk!

Jaring
10 julho 2023
Alex Bannink
30 junho 2023
Petra
10 junho 2023

Altijd op de afgesproken tijd klaar en erg lekker.

Aukje
2 junho 2023

Heerlijk! Zoals altijd 👍

Nikkelen Boersma
29 maio 2023
Jacob postma
29 maio 2023
Josef
12 maio 2023

1a kwaliteit en heerlijk zoals altijd!

Patrique
16 abril 2023

Het eten was echt goed een 9 waard

Petra
14 abril 2023

Altijd goed

Wijma
1 abril 2023

Top! Wel echt een enorme hoeveelheid patat! ;-)

Aukje
1 abril 2023

Heerlijk gegeten!

Klaas Zandstra
25 março 2023

Altijd goede constante kwaliteit!

Aukje
23 março 2023
J. Bosgraaf
14 março 2023

De 3 kaas souflés van de genietfriet keuze lagen onder de pindasaus. De smaak van de souflés is hierdoor verloren gegaan en maakte het ook onhandelbaar.

Henk
8 março 2023

Mooi op tijd gereed, lekkere patat, niet te vet. Gewoon goed als je even lekkere snacktrek heb


Toos
26 fevereiro 2023

Alles in orde

De Vries
21 fevereiro 2023

Patat was goed.helaas waren de kipschnitzels taai en een stuk kleiner dan bij andere anytime en de bitterballen vielen uit elkaar als je ze aanraakte

Albert
9 fevereiro 2023

Het was zalig!

Hageman
8 fevereiro 2023

Als je via de app een ETA moet opgegeven om je eten op te halen en je moet dan alsnog een dik kwartier wachten dan vind ik dat zeer vervelend. Waarom moet je t dan doorgeven. Het eten is goed!

Hans
5 fevereiro 2023

Was weer prima

Boer
28 janeiro 2023

Raspatat was koud. Kroketten slap, koud en het vet dreef er af.

Sven
23 janeiro 2023

Topper was echt heerlijk

Aukje
20 janeiro 2023

Genoeg patat, snacks heerlijk. Helaas slaatje erg waterig en wat rare zurige smaak.